Werkend leren

Veel zorgorganisaties verzorgen de dagbesteding binnen hun eigen vier muren. UniK is ervan overtuigd dat het daadwerkelijk participeren in de maatschappij bijdraagt aan het verhogen van de zelfredzaamheid van onze UniK- klanten.

Ze worden opgenomen als volwaardige medewerkers en voeren werkzaamheden uit die er toe doen. Dit realiseren we mét (maatschappelijk) ondernemers. UniK zet in op de verbinding tussen zor­gaanbieders, werkgevers en gemeenten.

Mensen helpen hun talenten te ontwikkelen

Omdat we bij UniK geloven in de krachten en talenten van mensen, krijgen onze UniK-klanten binnen met een beschikking dagbesteding de kans om hun talenten verder te ontwikkelen, een plek te vervullen in onze maatschappij en te genieten van een fantastische dagbesteding. En daar waar mogelijk kunnen klanten zelf hun MBO 1- certificaat behalen.

Op naar een betere toekomst.
Want iedereen verdient een plek in de maatschappij!

Wil je meer uitleg krijgen over hoe UniK samen met de reguliere partners haar dagbesteding vormgeeft? Kom kijken op een van onze locaties of neem contact op met UniK via 088 – 205 2345 of onze contact pagina op deze site.