Logeren in het weekend of tijdens schoolvakanties

Een paar dagen weg uit je eigen huis, maar hoe moet dat met je kind? Soms heb je als ouder een weekend nodig om op te laden. Of je hebt behoefte aan rust. Het is prettig als je de zorg uit handen kunt geven. Laat uw kind gezellig logeren bij UniK! Wij bieden logeren dicht bij huis, in de omgeving van jouw kind. Waarbij gezonde levensstijl en beweging centraal staan. Hier kunnen zij de hele dag lekker met leeftijdsgenootjes spelen, sporten, eten en … logeren natuurlijk! Er even lekker tussenuit, onbeperkt genieten van een weekendje. Bij UniK helpen we je graag!

Even op adem komen? Laat uw kind logeren bij UniK!

Soms is het fijn als ouders om even op adem te komen. Dat kan alleen als je kind in goede handen is. Onze professionals weten dat als geen ander. Bij UniK kunnen kinderen logeren in het weekend en schoolvakanties. UniK organiseert verschillende leuke programma’s en activiteiten. Jouw kind mag een activiteit uit het programma kiezen wat ze die dag willen doen. Niets moet, het is weekend! Wij doen ons best om te zorgen dat uw kind het naar zijn zin heeft tijdens het logeren. We vinden het belangrijk dat hij of zij zich thuis voelt. Daarom vragen we ook naar de wensen van het kind en wat hij of zij wilt.  Daar houden we rekening mee. Natuurlijk helpen we ze ook om te leren zo veel mogelijk zelfstandig te doen.

Wij bieden logeren dicht bij huis, in de omgeving van jouw kind. Waarbij gezonde levensstijl en beweging centraal staan.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden omtrent het logeren?

Kom kijken op een van onze locaties of neem contact op met UniK via 088 – 205 2345 of onze contact pagina op deze site.