Dagbesteding nieuwe stijl

Ben jij opzoek naar een leuke plek om te werken? Bij UniK helpen we je graag!
Want meedoen in de maatschappij, dat wil toch iedereen!

‘Werkend Leren’!

Veel zorgorganisaties verzorgen de dagbesteding binnen hun eigen vier muren. UniK is ervan overtuigd dat het daadwerkelijk participeren in de maatschappij bijdraagt aan het verhogen van de zelfredzaamheid van onze UniK- klanten. Ze worden opgenomen als volwaardige medewerkers en voeren werkzaamheden uit die er toe doen. Dit realiseren we mét (maatschappelijk) ondernemers. UniK zet in op de verbinding tussen zor­gaanbieders, werkgevers en gemeenten. Zo wordt de persoon altijd op de juiste manier begeleid en leert deze veel waardevolle vaardigheden die hij of zij zal toepassen in het leven. Door aan het werk te gaan leert deze persoon andere mensen kennen, verbreden ze hun horizon en komen ze in contact met vakmensen. Kortom, een unieke kans om te kijken wat ze echt willen en kunnen doen. Hierdoor kan uiteindelijk iedereen meedoen.

Mensen helpen hun talenten te ontwikkelen

Omdat we bij UniK geloven in de krachten en talenten van mensen, krijgen onze UniK-klanten binnen met een beschikking dagbesteding de kans om hun talenten verder te ontwikkelen, een plek te vervullen in onze maatschappij en te genieten van een fantastische dagbesteding. En daar waar mogelijk kunnen klanten zelf hun MBO 1- certificaat behalen. Dit certificaat stelt ze in staat om nog een verdere stap te zetten. UniK biedt ze de mogelijkheden om ver te gaan. Wij zien graag iedereen slagen in de maatschappij!

Op naar een betere toekomst.
Want iedereen verdient een plek in de maatschappij!

Wil je meer uitleg krijgen over hoe UniK samen met de reguliere partners haar dagbesteding vormgeeft? Kom kijken op een van onze locaties of neem contact op met UniK via 088 – 205 2345 of onze contact pagina op deze site.