Buitenschoolse opvang

Ben je op zoek naar een van de fijnste buitenschoolse opvang in de buurt? Bij UniK helpen we je op weg!

Buitenschoolse opvang die past bij jouw kind

Na schooltijd breekt het moment aan om van vrije tijd te genieten. Hoewel het ene kind natuurlijk niet het andere is. De ene is moe en de ander wil niets liever dan alleen zijn. Buitenschoolse opvang is waar een kind zijn vrije tijd kan besteden. En vrije tijd is leuk! Bij UniK vinden we dat iedereen een plek verdient in de maatschappij. Daarom helpen wij ouders en kinderen hun leven in te richten zoals zij dat willen. Tussen de 5 en 18 jaar kunnen kinderen terecht op onze buitenschoolse opvang en vakantie opvang. De buitenschoolse- en vakantie opvang is een leuke en gezellige plek waar jouw kind aan allerlei activiteiten deelneemt zoals knutselen en buiten spelen.

UniK heeft verschillende programma’s en activiteiten, gericht op de individuele ontwikkeling van het kind. Er is ruimte en uitdaging voor elk kind. Sport, kunst, buitenspelen, een boek lezen, maar ook andere vormen waarbij de creativiteit van een kind wordt gestimuleerd. Creatieve ontplooiing, zelfstandigheid en de groei en weerbaarheid van ieder kind krijgen hierdoor alle ruimte.

Wij bieden opvang dicht bij huis, in de omgeving van jouw kind. Waarbij gezonde levensstijl en beweging centraal staan. UniK is deskundig, betrokken en betrouwbaar. Deze passies zijn terug te zien in onze manier van werken, elke keer weer. Wij houden onszelf scherp door constante trainingen en dit garandeert onze deskundigheid. Wij doen er alles aan om een prettige, betrouwbare en veilige opvang voor alle kinderen te bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Kom kijken op een van onze locaties of neem contact op met UniK via 088 – 205 2345 of onze contact pagina op deze site.